Fredrik

Fredrik

Sett fra to små øyne...

Med mammas tastetrykk, vil jeg fortelle om stort og smått i hverdagen min.

Såpebobler

Fredriks store verdenPosted by Maria Fri, October 16, 2009 22:30:09

I dag var jeg på babysang igjen. Det er to uker siden sist, så det var moro å komme dit igjen. Og i dag gjorde vi noe nytt. Jeg er ikke så veldig glad å ligge på ryggen på gulvet, det er jo mye mer moro å stå å hoppe!! Men som sagt, så prøvde vi noe nytt i dag. Jeg ble selvfølgelig lagt på gulvet, men før jeg rakk å protestere så mye, så kom det noe svevende igjennom lufta... Selv om det er Kirkekontoret som arrangerer babysangen, så var det ikke engler som kom svevende, men såpebobler!!! Og de var spennende å se på! Jeg prøvde å fange de, men de kom da bare bort.... Til neste gang skal jeg pønske ut noe lurt, slik at jeg får fanget de!

I kveld kom mormor, Karusell og Sa-rang. Stella ble helt vill, så det var moro å se på hundene. Mormor hadde med traktorene mine, som jeg fikk til dåpen. Hun hadde fått inngravert navnet mitt på de. Hun hadde også med gave til meg fra gammeltante Ingrid, det var en fin jakke. Tusen takk! Og selvfølgelig var det gave fra mormor og morfar også. De hadde vært på åpning av det store nye kjøpesenteret på Steinkjer. Mamma gleder seg til å sjekke ut det neste gang vi skal til Sparbu...

*Fredrik*


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.