Fredrik

Fredrik

Sett fra to små øyne...

Med mammas tastetrykk, vil jeg fortelle om stort og smått i hverdagen min.

Plask!

Fredriks store verdenPosted by Maria Thu, October 15, 2009 21:29:01

I går var jeg og mamma på babysvømming. Ida, søskenbarn, var også med, for mamma ville ha bilder av meg i bassenget. Det er kjempemoro i bassenget, da plasker jeg med både armer og føtter. Ida dukket foran meg, og jeg spekulerte fælt på hvor det ble av henne, også dukket hun plutselig opp, og det var moro det!

Mamma hadde snakket med instruktøren forrige gang, hun ville at jeg også skulle prøve å dukke. Først dukket instruktøren meg under, det var litt skummelt, så jeg skrek litt da jeg kom opp, men da jeg oppdaget at jeg fortsatt var like hel, og i armene til mamma, kom smilet frem igjen. Så var det mamma sin tur. Hun trente på ei dukke først, men så var det bare å telle: "1-2-3 blås" også dukket hun meg under. Jeg gråt da også, men jeg tror nok mamma syntes det var enda skumlere enn meg, selv om hun ikke gråt... Men det var nok bra vi var i bassenget, ikke fordi hun tisset på seg, men fordi hun var ganske "shakey" i føttene etterpå.

Så nå er vi veldig stole av oss selv, og vi skal være like tøffe neste gang, så det blir nok en dukkert da også. Bildene som Ida tok, kommer etter helga.

Mens dere venter på de, kan dere se på dette:

*Fredrik*


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.