Fredrik

Fredrik

Sett fra to små øyne...

Med mammas tastetrykk, vil jeg fortelle om stort og smått i hverdagen min.

Ikea og tantebesøk

Fredriks store verdenPosted by Maria Wed, October 07, 2009 22:45:55

Da har jeg vært på Ikea for første gang. Der var det mye å se på! Jeg og mamma var også og besøkte tante Randi. Da fikk mamma servert kjempegod suppe (sorry tante, mamma velger å kalle de suppe, ikke sodd...!) uansett, var den kjempegod. Jeg fikk smake på poteten, den var helt ok, smakte jo....potet....

Selv om vi var på Ikea, var vi på Flatåsen og fikk tak i både sprinkelseng og reiseseng, så nå skal jeg sove godt! Mamma har også fått tak i middel for å ha på gommene mine, slik at det ikke skal gjøre så vondt. Det er ikke greit å få sove når det klør og er vondt i munnen min.

Jeg traff også søskenbarnet mitt Mali, hos tante. Hun syntes jeg hadde blitt stor gutt. Hun hadde ikke sett meg siden barnedåpen, så det er jo ikke så rart at hun synes.

I dag kom både Mali og Ida på besøk. Mali hadde med seg hunden sin Happy, og jeg skal fortelle dere at Stella ble "happy" ja! Også en av Karusell sine sønner kom på besøk. Så i dag har Stella hatt det topp, og nå ligger hun og sover på plassen sin under kjøkkenbordet.

Jeg var også hos bestemor i dag. Ida satt sammen lekematta mi, slik at jeg fikk prøve den mens de andre spiste middag. Men da desserten kom, så syntes jeg det var på tide å bli tatt opp. Jeg også ville da smake dessert! Vaniljesausen smakte veeeldig godt!

Mamma har lekt fotograf igjen, så nå kommer det snart nye bilder av meg!

*Fredrik*