Fredrik

Fredrik

Sett fra to små øyne...

Med mammas tastetrykk, vil jeg fortelle om stort og smått i hverdagen min.

Suprise!

Fredriks store verdenPosted by Maria Wed, September 23, 2009 23:09:07

Lørdagkveld bestemte mamma og pappa seg for at vi skulle kjøre til Værnes å overraske morfar og tante når de kom hjem fra Kenya. Så pappa kom hjem i 11-tia fra fjellet, også kjørte vi til Værnes. Vi hadde med oss alle hundene fordi vi skulle være på Sparbu til dagen etter. Begge Stellaene var nok ganske slitne etter fjellturen, men ble villig med.

Og gjett om morfar og tante ble glade for å se MEG! Mormor sto med meg i armene da de kom. Tante hadde ikke sett oss, men hørte bare morfar si: "næmmen, næmmen, åååååå..." Hun forsto lite, trodde ikke han skulle bli SÅ glad for å se mormor igjen.....!!

Jeg fikk mye tøft fra Kenya, blant annet en tøff uro, tøffe klær og en kjempetøff kukopp! -Tusen takk! Nå blir jeg TØFF! smiley På mandag laget tante kjempegod middag før vi kjørte hjem. Mamma og pappa syntes jeg var kjempeflink på turen hjem. Vi ble nemlig stående i kø i Trondheim, brukte over en time fra Moholt og ned bakken til brua som går over til Byåsen sida! Jeg ble litt lei av å sitte i stolen min, så mens vi sakte men sikkert rullet fremover, fikk jeg stå i fanget til mamma og se på alle lysene og hoppe til musikken. Jeg ble ganske sliten, så da vi kom oss ut av køen, og jeg opp i stolen min igjen, så sovnet jeg godt - helt hjem.

I går hadde jeg og mamma bare en rolig dag hjemme. Vi gikk en tur med hundene, ellers ville jeg sitte å kose i fanget til mamma.

I dag fikk jeg være med på noe nytt; BABYSVØMMING! Det var topp altså! Jeg var litt skeptisk da vi kom inn i garderoben, men da vi kom ut i vannet ble jeg varm i trøya, eller det vil vel si varm i badebleien...!! Da begynte både armer og bein å gå, plask-plask! Mamma har lovt meg at vi skal tilbake igjen, og da skal jeg også prøve en dukkert!

*Fredrik*