Fredrik

Fredrik

Sett fra to små øyne...

Med mammas tastetrykk, vil jeg fortelle om stort og smått i hverdagen min.

Hjemme alene

Fredriks store verdenPosted by Maria Sat, September 19, 2009 21:36:27

På fredag var vi på babysang igjen. Jeg syntes ikke det var like moro som sist gang, for alt som jeg syntes var moro å holde på med, fikk jeg ikke ha... På et par sanger skulle vi bruke slike rytmebokser, de var jo så gode å tygge på... men da sangene var ferdig, så tok mamma den fra meg. DA ble jeg sint da! Og etter det, var alt bare "kjedelig". Vi skulle ligge under dette silketøyet, men denne gangen fikk jeg ikke tak i det, og jeg ga klar beskjed om hva jeg syntes om det! Neste fredag SKAL jeg passe godt på rytmeboksen, også skal jeg finne en plan for hvordan jeg skal få ta i dette silkestykket...

Etter fjøstid på fredag ettermiddag, dro pappa og de to Stellaene på setra vår. Dette var første fjellturen til lille Stella, og pappa sier at hun storkoser seg. Hun er løs hele tiden, og løper ikke langt fra pappa. I dag hadde de sett sau også, men de hadde hun ikke brydd seg noe om. Gleder meg til i morgen når de kommer hjem!

I dag ble de fint vær igjen, så jeg og mamma var ute og trillet tur. Ellers har vi ikke gjort stort. I alle fall ikke sovet.... Mamma sier at jeg har vært ganske krevende i dag, tror hun syntes det var godt da jeg la meg i kveld... I dag har det vært best å være i armene til mamma forstår dere. Så i dag har hun virkelig fått trent styrketrening!

I morgen kommer også morfar og tante Elisabeth Ran hjem fra Kenya. Tante sier hun har kjøpt noe tøft til meg, kanskje det er en zebra?! Det blir spennende å se!

*Fredrik*