Fredrik

Fredrik

Sett fra to små øyne...

Med mammas tastetrykk, vil jeg fortelle om stort og smått i hverdagen min.

2010

Fredriks store verdenPosted by Maria Mon, February 22, 2010 03:01:42

Da har det plutselig blitt et nytt år! Mamma sier at tiden går altfor fort, og at hun rekker ikke annet enn å passe på meg om dagene...

MYE har skjedd siden sist mamma skrev for meg. Jeg har vært med på min første jul. Den feiret vi hos mormor og morfar på Sparbu. Jeg var med langt utover midnatt. Tok en liten blund utpå kvelden da, men jeg ville også være med på moroa, så da sto jeg opp igjen.

Nyttårsaften var vi hjemme. Og jeg fikk selvfølgelig med meg rakettene!

Etter jul ble jeg stor gutt, tisser selv, men fortsatt i bleien. Mamma og pappa sier at jeg har forandret meg mye de siste månedene. Fra å være baby til å bli en liten rampete aktiv gutt. Nå kommer jeg meg overalt, og da mener jeg overalt! Jeg liker å leke hermegåsa, og gjør alt likt som mamma og pappa. Også elsker jeg å få de til å le. Også når de er sinte på meg...

Også har jeg blitt en ekspert på data. Jeg får frem ting på dataen som mamma aldri har funnet, men jeg er ikke like flink til å få det bort igjen, det er ikke mamma heller..... Så neste gang vi skriver her, så skriver jeg selv.

I helga har jeg imponert oss alle, jeg sto helt for meg selv! Pappa mener at jeg går selv snart, mamma håper at jeg kan holde alle fire "bein" på gulvet en stund til. Det er ikke til å unngå at mamma tror jeg er en hund av og til. Jeg har fått både kommandoene "sitt", "bli", "slipp" og "apport". Og når jeg gjør noe jeg vet jeg egentlig ikke har lov til, så knurrer hun... Jeg bare ler og knurrer tilbake.

Nå har vi endelig fått tilbake sola. De på andre siden av fjellet stjeler den noen månder på vinteren, da vil de ha den helt for seg selv. Men nå har vi fått den tilbake. Men det er fortsatt kaldt ute, så jeg har ikke vært ute så mange dager.

Jeg har da rukket å prøvd akebrettet mitt, det var kjempemoro. Det syntes nok Stella også, hun løp ved siden av meg.

Også har jeg sittet på pappa og onkel Åge sitt leketøy, tråkkemaskina. Pappa har sagt at jeg skal få være med på Tussabu.

Som sagt så har vi nok snø i vinter, så jeg har også vært med pappa og brøytet. DET moro det. Og når han brøyter utenfor huset, så står jeg og ser på. Hopper og vifter med armer og sier "brrrrrrr".

Til mammas store fortvilelse så har jeg vist stor interesse for hestene. Så nå vrinsker jeg til alle dyrene jeg ser... Men jeg har også lært meg å si møøø. Det lærte jeg da jeg var med pappa opp i samdriftsfjøset.

Man blir jo også tørst av å være med på alt dette, men jeg finner råd. Da sier jeg bare "bupp", og tar ikke mamma frem puppen, så gjør jeg det!

*Fredrik*