Fredrik

Fredrik

Sett fra to små øyne...

Med mammas tastetrykk, vil jeg fortelle om stort og smått i hverdagen min.

Vannmann

Fredriks store verdenPosted by Maria Wed, October 21, 2009 21:43:31

Jeg tror jeg er født i feil stjernetegn, skulle vel ha vært vannmann, for jeg er så glad i vann. I dag var det babysvømming igjen. Pappa var også med! Jippi! Så da måtte jeg vise han hvor flink jeg er til å dukke. Mamma motet seg opp, og jeg dukket som en delfin. Det begynner å bli mer og mer moro. Etterpå var vi på besøk hos bestemor og bestefar, mamma og pappa fikk bacalao. Da jeg kom hjem, var jeg kjempesulten, spiste mye grøt og melk. Så ble jeg veeeldig trøtt, og sovnet fort.

Tidligere i dag gikk vi vår daglige tur i skogen. Det er kjempemoro å se på hundene, de storkoser seg og løper rundt og rundt. Når de kommer til oss, så holder jeg frem hånda mi slik at de får snuse på den. Men jeg blir så trett av å være ute og trille tur, så som regel sover jeg hele runden.

I dag, da jeg lå på matta mi og lekte, så sto plutselig søskenbarnet mitt Erik i døra. Jeg tror nok at jeg og Stella ble like overrasket. Og ingen av oss husket vel egentlig hvem han var... Vi har jo ikke sett han siden dåpen min, og de sier at jeg bare kan huske i to uker... Stella husker nok lengre, eller noen ganger tror jeg hun bare kan huske i to minutter... Erik skal på jobbintervju i Molde. Jeg håper at han får jobben, slik at han kommer nærmere oss. Nå bor han ved Larvik, og det er jo altfor langt unna!

*Fredrik*