Fredrik

Fredrik

Sett fra to små øyne...

Med mammas tastetrykk, vil jeg fortelle om stort og smått i hverdagen min.

Traktor råner!

Fredriks store verdenPosted by Maria Tue, October 20, 2009 22:23:10

I helga hadde jeg besøk av mormor og morfar. Mormor kom på fredag, og morfar kom etter på lørdag. Det ble selvfølgelig trilleturer med både morfar og mormor, altså, de trillet på meg...!

På søndag spiste vi middag sammen med de før de kjørte hjem. Vi spiste kjempegod middag på Napoli, dvs. DE spiste kjempegod middag, mens jeg holdt show. Åge og Ida kom og spiste sammen med oss. Og morfar var i det spandable hjørnet, og spanderte middagen på hele gjengen!!

Så ble det hverdag igjen. Været var ikke på det beste, men vi trillet en lang tur i skogen alikevel. Og da vi kom hjem, så kom også sola frem... Vi tok med oss sola, og kjørte og besøkte Tobias og Sonja. Det er alltid trivelig å være sammen med de.

Da vi kom hjem, hadde tante Randi kommet. Hun hadde vært i Kristiansund en tur, og hadde med bygave til meg; to bodyer og ei bukse!

I dag var sola fortsatt hos oss, så vi fikk en fin og lang tur i skogen i dag også. Etterpå kjørte jeg og mamma til samdriftsfjøset. Der holdt de på å støpe utenfor inngangene, og jeg fikk være med å sitte på traktoren mens de blandet sementen. Og DET var spennende det!!! Først var det litt skummelt, men så ble det bare moro! Jeg satt på fanget til pappa mens han kjørte traktoren, jeg fikk også hode i rattet. Mamma tok bilder og video, men det er på mobilen ennå... Vi var også inne i fjøset og så på kuene. MØØØ!!!

Da jeg kom ut igjen, kom pappa kjørende med traktoren. Da gikk både armene og beina mine! Kult!!

*Fredrik*