Fredrik

Fredrik

Sett fra to små øyne...

Med mammas tastetrykk, vil jeg fortelle om stort og smått i hverdagen min.

Fjortis

Fredriks store verdenPosted by Maria Tue, October 13, 2009 22:06:10

I dag feirer vi gammel Stella sin bursdag, hun ble 14år gammel, og det blir mange år når man ganger det med 7!! Feiringa besto av en ekstra god-godbit til Stella, og is på oss alle. Nam-nam, det er godt det. Da lager jeg lyder som "mmmmmm"! Akkurat som da jeg var hos bestemor og smakte på eplekaka og lefsa hennes smiley

Stella feiret nok i natta som var. Da mamma skulle ut og legge hundene for natta, ble hun med ut og forsvant... det er jo ikke noe unormalt da, men lenge siden sist. Og i fem tiden i natt (eller det heter vel morgen på den tiden, for noen i alle fall), så hørte vi henne bjeffe, hun løp nok etter en hjort eller noe annet som hun trodde hun så!

Jeg har vært på seks månders kontroll i dag, mamma er redd for at jeg snart tar igjen henne. Jeg har blitt 71cm lang og 8465gram tung, ikke rart at mamma synes det er tungt å bære på meg, blir vel snart at det er jeg som må begynne å bære på henne!

Nå har kuene flyttet inn i nyfjøset, og jeg har vært på inspeksjon. Der var det mye å se på! Jeg var også og tok en titt før fjøset ble skittent.

Mamma har lekt litt fotograf igjen, og jeg må stille opp som fotomodell

*Fredrik*