Fredrik

Fredrik

Sett fra to små øyne...

Med mammas tastetrykk, vil jeg fortelle om stort og smått i hverdagen min.

Helgebesøk

Fredriks store verdenPosted by Maria Sun, September 13, 2009 22:28:26

I helga har vi hatt mye besøk. I går kveld, etter at jeg hadde lagt meg, kom pappas søskenbarn Jon Inge og dama hans Oddny. Jeg sovnet fort i går kveld, men etter en liten blund, så var jeg uthvilt.... Mamma ville at jeg skulle sover lengre, hun sa at det var natta. Men det tvilte jeg på, for vi bruker ikke å ha besøk på natten... Så med et stort smil, og store øyne, så fikk også jeg lov til å komme opp. Etter at jeg hadde sjarmert alle med mine kunster og latter, så merket jeg at det kanskje begynte å nærme seg natt. Jeg var selvfølgelig i storform, men de i rundt meg begynte å daffe av. Så mamma fant ut at jeg måtte gå å legge meg. Det er jo typisk, at jeg må legge meg når de voksne er trøtte! Men da jeg kom opp i senga mi, så kjente jeg at det hadde tatt på å være sjarmør og akrobat. Så jeg sovnet fort, med et smil om munnen selvsagt.

Mamma var trett da jeg våknet i dag tidlig. Det var ikke SÅ tidlig da, det var jo lyst ute også. Så da fikk jeg ligge i storsenga sammen med henne. Da sovnet jeg godt igjen.

Og i dag har jeg vært skikkelig pappagutt. Vi har bare coolet han, "slækket" i sofaen og spist sjokolade. Mmmmm! Mamma har levert en valp til i dag, så nå er det ikke mange igjen i valpekassa. Det gjør ikke noe, bare hun ikke selger favoritten min, Lille Stella.

I dag kom både tante Randi og onkel Åge! Tante var innom en tur i går før jeg skulle legge meg. Henne hadde jeg ikke sett siden dåpen min, men det var ikke vanskelig å sjarmere henne heller! Og det er nok ingen tvil om hvem som er favoritt-tante/onkelbarnet nei, det er nok MEG det!

*Fredrik*